您的浏览器Javascript被禁用,需开启后体验完整功能, 请单击此处查询如何开启
网页 资讯 视频 图片 知道 贴吧 采购 地图 文库 |

河北省沧州市孟村县2017-2018学年八年级英语上学 精品_英语_初中教育_教育专区

9人阅读|次下载

河北省沧州市孟村县2017-2018学年八年级英语上学 精品_英语_初中教育_教育专区。八年级英语参考答案 1-5BAABC 26-30 BDCDB 51-55 BDCAD 61. richer; 66. T 6-10 ABBAB 31-35 CBCAD 56-60 DCDAB 62.


八年级英语参考答案 1-5BAABC 26-30 BDCDB 51-55 BDCAD 61. richer; 66. T 6-10 ABBAB 31-35 CBCAD 56-60 DCDAB 62. Pandas; 63. On the moon; 64. popular; 65. 120 years old 69. A dustman. 11-14 CBCA 15-18 BAAC 36-40 DABDC 19-21 ABB 22-25AACB 41-45 BBACA 46-50 CBCAC 67. very surprised 68. They were both doctors. 70. 那不是一份愉快的工作,为什么你想成为清洁工? 71. greatest 76. healthy 72. real 77. important 73. grew 78. articles 74. reading 79. sent 75. medicine 80. Although 81. Here were many buildings. 8 2. They had a wonderful time. 83. There will be fewer trees. 84. Painting is one of his hobbies. 85. They speak loudly in the classroom. 86. 略 听力部分(第一节) Ⅰ. 听句子,选出句子中所包含的信息。下面你将听到五个句子,每个句子读两遍。请你听完句子 的第二遍朗读后,从各小题所给出的 A、B、C 三个选项中,选出包含所听信息的选项。 No.1. It's important for a student to learn a foreign language well. No.2. Everyone should play a part in saving the earth. No.3. Her grandma was born in March, 1957. No.4. I want to be an engineer when I grow up. No.5. Robots can walk and dance like people. Ⅱ.听句子,选出该句的最佳答语。下面你将听到五个句子,每个句子读两遍。请你听完句子的第二 遍朗读后,从各小题所给出的 A、B、C 三个选项中,选出该句的最佳答语。 No.6. What's your brother going to be when he grows up? No.7. How are you going to be a computer programmer? No.8. Where did you live five years ago? No.9. There will be less free time in the future. 1 No.10. What will your life be like in 10 years? Ⅲ.听对话和问题,选择正确答案。下面你将听到四组对话和八个问题,每组对话和问题读两遍。请 你听完对话和问题的第二遍朗读后,从各小题所给出的 A、B、C 三个 选项中,选出正确答案。 请听第一至二组对话,并回答第 11~12 题。 No. 11. W: Hello, David. What do you want to be when you grow up? M: I want to be a pilot. Question:What does David want to be when he grows up? No. 12. W: What are you going to do next year, Kim? M: Oh, I'm going to take guitar lessons. I really love music. Question:What is Kim going t o do next year? 请听 第三组对话,并回答第 13~14 题。 W: What are you doing, Ken? M: I'm reading a book about medicine. W: Are you going to be a doctor when you grow up? M: Yes, I'm going to study in a medicine university in London when I grow up. Question No. 13.What is Ken going to be when he grows up? Question No. 14. Where is he going to study? 请听第四组对话,并回答第 15~18 题。 M: Hi, Tina. How was your vacation? W: It was great! I went to Hong Kong with my family. M: Really? Did you go shopping there? W: Yeah, I did. I bought something for my best friend. M: How was the food there? W: It was delicious. In Hong Kong, you can taste many different kinds of food all over the world. Question No. 15. Where did Tina go on vacation? Question No. 16. Who did Tina go there with? Question No. 17. Did she go shopping? Question No. 18. How was the food there? Ⅳ.听短文和问题,选择正确答案。下面你将听到两篇短文和七个问题,短文和问题读两遍。请你听 2 完短文和问题的第二遍朗读后,根据所听内容,从各小题所给出的 A、B、C 三个选项中,选出正确 答案。 下面请听第一篇短文,并回答第 19~21 题。 Jane and Mary are classmates and they are good friends. Jane is more outgoing and she is a talented girl. She is better at singing and dancing than Mary. Mary is a more serious girl. She never speaks loudly. Question No. 19. Who is more outgoing? Question No. 20. Is Mary more serious than Jane? Question No. 21. What is Jane better at than Mary? 下面请听第二篇短文,并回答第 22~25 题。 New Year is coming, and I'm going to make three resolutions this year. First, I want to improve my health. I'm going to do sports every day such as running, walking or swimming. The second resolution is about my study at school. I hope to get better grades this term so I must do better in my subjects. I'm going to work harder. My last resolution is about travell ing. I expect to go to Beijing to see some places of interests, the Great Wall, Palace Museum, Tian'anmen Square and so on. Question No.22. How many resolutions does the speaker have? Question No.23. What is he going to do every day? Question No.24. What is his second resolution? Question No.25. Where does he want to go? 听力部分(第二节) Ⅷ. 听短文填空。下面你将听到一篇短文,短文读两遍,请你听完短文的第二遍朗读后,根据短文 内容和提示,在信息表中相应的横线上填入所缺的信息。 We all dream about life in the future. What do you think it will be like? In 2050, China will be richer than it is now. There will be more pandas living happily in China. I believe that 2050 will be the year of China. A holiday to the moon will no longer be a dream. People will fly up into space and have their holidays on the moon. Robots will be very popular. Women don't do housework. Robots will help them do everything at home. People will be able to live to 120 years old and enjoy a happier life.精品推荐 强力推荐 值得拥有 3
+申请认证

文档贡献者

拓凤莲

一级教师

368716 1444639 2.2
文档数 浏览总量 总评分